Voor wie is de Fudge zilvershampoo geschikt

Zilvershampoo heeft een verrassende naam die bij veel mensen voor verwarring zorgt, want niemand heeft toch zilver haar? Vaak wordt direct de link gelegd dat het ‘dan wel voor mensen met grijs haar zal zijn’. En dat is deels waar, want naast grijs haar kunnen ook andere haren van een andere kleur met de Fudge zilvershampoo worden gewassen. Naast mensen met grijze haren kan de zilvershampoo ook worden gebruikt door blonde mensen of iemand met wit haar. De bestandsdelen in de shampoo zorgen ervoor dat ongewenste gele tinten worden verwijderd. Om die reden noemt men het soms ook de ‘no-yellow shampoo’. Wij vinden zilvershampoo een betere benaming.

 

Meer informatie over de Fudge zilvershampoo

De Fudge zilvershampoo is ontwikkeld voor dagelijks gebruik, wanneer jij dit wil kan je dus dagelijks je haren wassen met de shampoo. De extracten waaruit de shampoo bestaat komen voornamelijk van de lavendelplant, vandaar blauw- en paarskleurige pigmenten. Over het algemeen geldt de regel hoe paarser de zilvershampoo is, hoe minder andere ingrediënten het product bevat. De ingrediënten, de eerder benoemde paarse en blauwe pigmenten zorgen ervoor dat deze gemengd raken met de blonde en oranje pigmenten welke voor een gele gloed zorgen in het haar. Door de vermenging verdwijnt de gele gloed in het haar en jouw coupe krijgt een mooie frisse uitstraling. Net wat je wilde bereiken.

 

Het gebruik van Fudge zilvershampoo

Zoals eerder benoemd kan je de Fudge zilvershampoo dagelijks gebruiken. Je maakt je haren nat en brengt de shampoo aan. Het kan voorkomen dat het haar wat paarskleurig uitslaat, maar daar hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken. Als dit het geval is, was je dit er binnen één à twee wasbeurten weer uit. Vanzelfsprekend is de Fudge zilvershampoo enkel bedoeld om de mooie kleur van je grijze, blonde of witte haren te behouden of versterken. Is je haar beschadigd? Dan is het gelukkig nog steeds mogelijk om de Fudge zilvershampoo te gebruiken. De shampoo is niet speciaal ontwikkeld voor het herstel van beschadigt haar, maar kan er wel aan bijdragen. De shampoo zorgt ervoor dat het overtollige gehalte talg wordt verwijderd, waardoor jouw haren de kans krijgen zichzelf sneller te herstellen.

 

Naast de Fudge zilvershampoo vind je bij Simiediscount.com nog veel meer

Heb jij geen wit, blond of grijs haar? Ook dan hebben we voor jou een geweldig assortiment haarproducten. Naast de Fudge zilvershampoo hebben we voor werkelijk ieder haartype de geschikte producten. Op die manier proberen we bij te dragen aan jouw gezonde en verzorgde coupe. Controleer onze website Simiediscount.com voor ons uitgebreide assortiment.

 

Bent u voldoende geïnformeerd over Fudge zilvershampoo? Dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere producten, klik dan op een van de onderstaande links: