Kan ik Yves Saint Laurent bestellen bij Simie Discount?

Natuurlijk kun je bij Simie Discount ook Yves Saint Laurent bestellen! We zijn niet voor niets de grootste discounter als het gaat om luchtjes, en wat is dan een serieuze parfum afdeling zonder deze klassieker, die iedereen kent? Bij Simie Discount kun je bovendien jouw favoriete geur bestellen tegen de inmiddels zo bekende bodemprijzen. Voor dat geld krijg je nergens deze topgeuren, en al helemaal niet van deze kwaliteit. Want het mag dan echt niet duur zijn, de kwaliteit is uitstekend! Geen nepluchtjes voor weinig, maar de echte merken, voor weinig.

Kan ik Yves Saint Laurent Kouros ook bij jullie bestellen?

Zoals je van ons gewend bent hebben we een grote verscheidenheid aan geuren die je kunt bestellen, en zoals gezegd is dat wederom tegen zeer scherpe prijzen. Ook nog eens in de sale hebben we de volgende Yves Saint Laurent Kouros producten die je nu wel heel voordelig kunt bestellen bij Simie Discount: Van Yves Saint Laurent Kouros, speciaal voor mannen, hebben we de EDT, in 50 ml of 100 ml. Daarvan hebben we tevens een prachtige gift set, die 100 ml eau de toilette spray bevat, en 100 ml body wash. Tevens als nu zeer voordelige gift set te bestellen is de Yves Saint Laurent Kouros 100 ml Eau De Toilette spray met 100 ml Douche Gel. En natuurlijk mag Yves Saint Laurent Opium pour homme niet ontbreken op jouw lijstje. Deze sexy Eau de Toilette is bij Simie Discounter verkrijgbaar in flacons van 50 ml.

En wat heeft Yves Saint Laurent voor dames?

Voor de dames die van Yves Saint Laurent houden hebben we momenteel bij Simie Discounter de absolute must have klassieker Yves Saint Laurent Manifesto. Het betreft een Eau de Parfum, en deze is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 ml of 90 ml. Op dit moment is de Eau de parfum Yves Saint Laurent Manifesto bij Simie Discount bovendien tijdelijk verkrijgbaar voor minder dan 50% dan de normale prijs. Wees er dus snel bij, want ze gaan erg hard, en dat is logisch met zo’n prijsvoordeel. Persoonlijk zijn we helemaal weg van Manifesto: Manifesto: Bewonderd. Gewild. Vrouw. Zoek je wat anders en wil je het hip, ga dan voor Yves Saint Laurent YSL Baby Doll Kiss & Blush Nr.10 Nude Inscedent. Een prachtige 2-in-1 formule, die de jukbeenderen en mond met één enkele penseelbeweging kleuren, te verkrijgen in 10 ml.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Yves Saint Laurent bestellen bij Simie Discount, dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze producten klik hiervoor op een van de onderstaande links: